Eerder werk

Maikel Ineke leverde vorig jaar namens Output Media meerdere podcasts af. Onderstaand een selectie van de podcasts die hij produceerde en conceptueel hielp ontwikkelen.

The Twisted Sisters – A Grey’s Anatomy Podcast

De eerste Nederlandstalige podcast over tv-serie Grey’s Anatomy. Robin van der Knaap is samen met Siiri Jonk initiatiefnemer en presentator van de podcast:
“Maikel heeft ons goed begeleid bij het opzetten van de podcast. Hij nam ons al het technische werk uit handen en heeft ook nuttige suggesties gedaan voor de invulling van de afleveringen.”

Buro Burro

Afstudeeropdracht voor de Willem de Kooning Academie in de vorm van een podcast. Lowieke de Vries maakte met twee medestudenten de Buro Burro-podcast:
“Je kunt natuurlijk een lap tekst als afstudeeropdracht inleveren, maar daar werden wij zelf niet erg enthousiast van. We wilden al snel een podcast maken, maar hadden geen idee hoe. Maikel heeft ons daarin begeleid. Ons project werd zelfs genomineerd voor een scriptieprijs.”

Podcast 67

De eerste en langstlopende podcast over voetbalclub AZ, met zoveel mogelijk aandacht voor níet het voetbal. Sander, medepresentator van de podcast:
“Ik zat al snel op één lijn met Maikel over de invulling van de podcast. We voelen elkaar goed aan bij het maken van de podcast, inmiddels al 4 jaar lang. Voor mij is het fijn dat ik geen omkijken heb naar alle technische zaken en me volledig op de inhoud kan richten.”

Het middelpunt van de wereld

Journalistieke podcast over een bijzonder buurtje in Haarlem. Mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Haarlems Mediafonds. Publicatie: zomer 2024.

Wil jij ook een podcast lanceren met de professionele hulp van Output Media? Neem dan contact op met Maikel om de mogelijkheden te bespreken!