Podcast opnemen op locatie

Je hoeft niet naar een dure studio af te reizen om een podcast op te nemen. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur hoef je niet eens de deur uit. Output Media komt met professionele microfoons en opname-apparatuur bij jou langs, zodat je vanaf je eigen kantoor of huis je podcast kunt opnemen. Output Media is in heel Noord-Holland actief en kan nog de volgende dag bij jou in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem of Den Helder een podcast opnemen.

Podcast-opname op locatie door Output Media
Podcast-opname op locatie door Output Media

Podcasts zijn intiem. Doordat ze doorgaans via een koptelefoon, direct op de oren, worden beluisterd, voelt het voor de luisteraar alsof de spreker naast hem staat. Het draait niet om het visuele plaatje of een leuke achtergrond. Het is goede audio dat het verschil maakt. En juist dat maakt mogelijk je niet op een bijzondere locatie hoeft op te nemen. Zolang je gebruikmaakt van de juiste apparatuur kun je in je eigen vertrouwde omgeving, jouw eigen comfort, je podcast opnemen. Dat scheelt een hoop gedoe.

Volledige technische verzorging

Het enige wat je hoeft te doen, is Output Media in te schakelen. Dankzij de mobiele podcaststudio van Output Media kun je op je eigen kantoor, in je eigen huis of op je zelf gekozen locatie opnemen. Je hoeft je niet te verdiepen in de techniek. Output Media komt bij je langs en heeft de juiste apparatuur mee. Ook verzorgt Output Media het complete opnameproces. Zodat jij je volledig kan focussen op wat je kwijt wil in je podcast.

Opnemen met gasten

Wil je niet alleen zelf aan het woord zijn, maar bijvoorbeeld ook een gast interviewen? Dat is mogelijk, op dezelfde locatie of met een gast op afstand. Een podcast kan met tot wel drie gasten worden opgenomen. Output Media zorgt ervoor dat zowel jij als je gasten professioneel klinken en overkomen. Ook kan Output Media desgewenst helpen bij de inhoudelijke voorbereiding (redactie) of presentatie van je podcast.

Output Media werkt voor bedrijven, organisaties, artiesten, influencers en privé-personen in Noord-Holland, van Den Helder tot Hilversum. Afhankelijk van jouw idee en wensen levert Output Media de diensten die realisatie van jouw podcastdroom werkelijkheid maken. Neem snel contact met ons op, zodat je op korte termijn jouw eigen podcast kunt opnemen.

Huur een podcast-studio

Wil je toch liever een ruimte huren om een podcast op te nemen? Output Media biedt een studio-ruimte aan in Castricum waar jij (met meerdere gasten) in alle rust een podcast kunt opnemen. Dat is bovendien met technische begeleiding door Maikel. Check hier de mogelijkheden!