Studio Stolp: huur een podcast-studio in Castricum!

Wil jij een podcast opnemen, maar zoek je nog een ruimte en de apparatuur om dit mogelijk te maken? Huur de podcast-studio van Output Media! In deze studio neem je in alle rust je podcast op, waarbij je bovendien volledige technische begeleiding krijgt van professioneel podcast-maker Maikel.

Studio Stolp, de podcast-studio in Castricum
Studio Stolp is gevestigd in een authentieke Noord-Hollandse stolpboerderij in Castricum (links op de foto)

Studio Stolp is de naam van de podcast-studio. Toepasselijk, want de studio is te vinden in een authentieke Noord-Hollandse stolpboerderij in Castricum. Het is de ideale plek om een podcast(reeks) op te nemen met één of meerdere gasten. Inspirerend, zo aan de rand van Castricum in landelijk gebied, maar ook praktisch. De studio is goed bereikbaar: je kunt met meerdere auto’s direct voor de deur parkeren. De studio is daardoor ook uitermate geschikt voor gasten uit Alkmaar, Heiloo, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk of de rest van Noord-Holland.

De studio is voor een voordelig tarief per uur te huren. Je maakt daarmee ook gelijk gebruik van de technische begeleiding door Maikel. Zo kun jij je volledig op de inhoud richten en weet je zeker dat je na afloop een perfect klinkende podcast-aflevering hebt!

Check nu de beschikbaarheid

Neem contact op met Maikel om de beschikbaarheid van de podcast-studio te checken. Stuur een e-mail (maikel@outputmedia.nl) of vul onderstaand formulier in.